Dansk Flag Engelsk Flag
af 2010

Om Amanda

Amanda Vinduer & Døre er en 100% dansk ejet virksomhed, der har produceret vinduer, døre samt foldedøre i mere end 35 år. Amanda er kendt for sine høje krav til kvalitet og for leverancer af vinduer og døre til alle formål. Ligeledes er specielløsninger en væsentlig del af vores arbejdsopgaver.

Amanda var således en af de første på markedet, der kunne tilbyde foldedøre. Foldedørene er et stærkt voksende forretningsområde, hvor tætningsgrad og design er vores store styrke.

I 2010 besluttede vi at flytte produktionen til udlandet, som til fulde lever op til vores strenge krav til kvalitet og leveringssikkerhed. Fabrikken har alle godkendelser i såvel miljø som kvalitet. Alle produkter opfylder de strengeste krav til isoleringsevne.

Amanda har det sidste år udvidet sin palet af produkter til også at omfatte Træ/Alu samt levering i kerne fyrretræ malet i ønsket Ral-farve.

Vores vinduer og døre i kerne træ er 2-Øko- godkendt fra DVV.

Dette certifikat er det strengeste og sikrer vor kunder den bedste kvalitet.

Som 2-Øko-godkendt betyder det at man producerer efter strengeste krav samt at det er et krav kun at anvende råvarer fra leverandører der er 2-Øko-godkendt.